Verbeterde SATO CL6NX Plus labelprinter!

De huidige SATO CL6NX labelprinter is verbeterd en draagt nu de naam SATO CL6NX Plus! Met deze unieke labelprinter, die breed inzetbaar is, heeft u de beste oplossing voor thermisch printen binnen zijn klasse met verbeterde track-and-trace-mogelijkheden. Ook wanneer u grotere formaten labels wilt afdrukken op hogere resolutie is deze labelprinter ideaal. 

Printen met de hoogste kwaliteit

De CL6NX Plus biedt gebruikers afdruksnelheden tot 10 ips en kan printen tot een resolutie van 305 dpi, waarmee etiketten van de hoogste kwaliteit gegarandeerd zijn. De oplossing bevat ook externe emulatiesoftware, zodat de printer naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande workflows zonder de werkzaamheden of productiviteit te onderbreken. Dankzij de ingebouwde opties voor RFID-technologie (Radio Frequency Identification) wordt de track-and-trace-efficiëntie aanzienlijk verhoogd.

Toenemende real-time efficiëntie

De CL6NX Plus is een veelzijdige machine die praktisch toepasbaar is en waarde toevoegt aan elke fase van de supply chain, waardoor de efficiëntie in real-time toeneemt. Deze labelprinter is ideaal voor het afdrukken van etiketten in grotere formaten en in hoge resolutie. De printer is bijvoorbeeld ideaal voor toepassingen zoals het etiketteren van pallets, waarbij kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid van groot belang zijn.

Compatibel met AEP

De verbeterde labelprinter bevat het ingebouwde SATO AEP (Application Enabled Printing). Deze krachtige ingebouwde intelligentie maakt het mogelijk de printerbediening aan te passen. Deze is bovendien compatibel met SATO Online Services (SOS), PDF Direct Print, SATO App Storage en SOTI Connect1.

RFID mogelijkheden met de SATO CL6NX Plus labelprinter

Deze innovatieve labelprinter biedt de nieuwste SATO-technologieën voor industriële thermische printers en biedt een aantal praktische voordelen. De intelligente printkop, SATO RFID-analyse en de verbeterde printprecisie maken van de CL6NX Plus een echt toonaangevende etiketteringsoplossing binnen de industrie.

Breed inzetbare labelprinter

Naast deze lancering heeft SATO ook aangekondigd dat zowel met de innovatieve 4 inch als 6inch CLNX Plus printers nu gebruikt kan worden gemaakt van de nieuwe 802.1x voor het LAN-beveiligingsprotocol. Hierdoor is de CLNX Plus serie nog breder inzetbaar binnen een groot aantal omgevingen.

Bekijk alle specificaties van de Sato CL6NX Plus of neem contact op voor meer informatie.