NIEUW: 4 inch kleurenprinter van SwiftColor!

Maak nu kennis met onze nieuwe SwiftColor kleurenprinter. Deze printer maakt het mogelijk op hoge snelheid en met superieure afdrukkwaliteit etiketten in full colour te printen. Deze kleurenprinter is beschikbaar in 4 inch.

Voor gebruik in zowel normale als extreme omgevingen

Onze nieuwe SwiftColor kleurenprinter is verkrijgbaar in een variant waarbij de labels in normale omstandigheden gebruikt kunnen worden. Deze printer print met inkt op kleurstofbasis. De tweede variant is een systeem die print met inkt op pigmentbasis. Deze etiketten zijn specifiek voor buitengebruik en zijn UV- en waterbestendig.

Vele mogelijke printoplossingen

De superieure afdrukkwaliteit en de hoge printsnelheid van deze kleurenprinter van SwiftColor zijn de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld productetiketten, etiketten voor de chemische industrie (GHS), bagagelabels, etiketten voor gezondheidsproducten, labels voor geneesmiddelen op recept en flessenlabels.

4 inch SwiftColor kleurenprinter

De SwiftColor SCL-serie is verkrijgbaar in 4 inch en uitermate geschikt om labels en identificatietags te maken waar kleurstabiliteit over een lange tijdsperiode vereist is. Dit systeem is met name geschikt in combinatie met matte materiaalsoorten, zelfklevende varianten en/of kaart tag stock.