Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Gezien de situatie omtrent het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen om enerzijds onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen en anderzijds de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in gevaar te brengen.

Onze monteurs en adviseurs zijn, met inachtneming van strenge voorzorgsmaatregelen, nog dagelijks op bezoek bij klanten. In het belang van onze klanten en medewerkers hanteren wij onderstaande werkwijze:

  • De richtlijnen en hygiënevoorschriften van het RIVM houden wij scherp in de gaten en worden door ons opgevolgd
  • Medewerkers met (lichte) griepverschijnselen blijven uit voorzorg thuis
  • Onze collega’s zullen regelmatig de handen wassen (ook bij klantbezoeken)
  • Fysiek contact wordt vermeden en wij houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Beschermingsmiddelen worden na gebruik direct weggegooid

Status van onze dienstverlening

Bereikbaarheid
Onze technische helpdesk, commerciële binnendienst en vertegenwoordigers zijn gewoon bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. Heeft u geen dringende vraag? Dan heeft digitale communicatie op dit moment onze voorkeur om telefonische wachttijden zo kort mogelijk te houden. Voor hulp buiten kantoortijden kunt u als vanouds bij onze 24/7 storingsdienst terecht.

Leveringen
Dankzij onze ruime voorraad aan machines, supplies en spares lopen onze leveringen op dit moment geen gevaar. Ook onze toeleveranciers hebben nog geen beperkingen medegedeeld. Wij kunnen u dus nog steeds als vanouds van dienst zijn, maar wellicht is het toch verstandig nu tijdig te bestellen en misschien wel iets extra uit voorzorg.

Service en onderhoud
Veel van onze codeer- en etiketteermachines worden ingezet bij vitale sectoren, zoals: de voedingsmiddelenindustrie, ziekenhuizen, farmacie, chemie en transport. Vandaar dat urgent en gepland onderhoud nog steeds wordt uitgevoerd door onze service engineers. Vanzelfsprekend met inachtneming van alle mogelijke (hygiëne)maatregelen. Onze technici houden ook in deze tijd uw apparatuur graag operationeel.

Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Als er belangrijke wijzigingen zijn, dan zullen wij het communiceren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en wij helpen u graag.