Altijd een passende etiketteeroplossing

Welk soort verpakkingen of producten u ook wilt voorzien van etiketten, alles is mogelijk met Altech. Van dozen en pallets labelen tot het aanbrengen van een etiket op saladebakjes, flessen, potten of blikken. Altech etiketteersystemen leveren ongekende mogelijkheden door de modulaire opbouw. Zijn uw producten lang, kort, hol, bol, conisch of rechthoekig? Altech heeft de juiste etiketteeroplossing!

Print & Apply met de hoogste precisie

Bij print & apply worden labels ingeprint en vervolgens direct aangebracht op een product of verpakking. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van blanco of deels voorbedrukte etiketten. Met de print & apply systemen van Altech worden etiketten met de hoogste precisie aangebracht. Dat kan door te kiezen voor afrollen, afblazen of aandrukken.

Pallet labeling met Altech

De Altech Alcode P is in staat om A5 formaat SSCC labels te printen en deze te bevestigen op twee of drie zijden van een pallet. Volledig in overeenstemming met de EAN 128 norm (GS1). Gecombineerd met een hoge betrouwbaarheid, scanbare informatie en een verwerkingssnelheid tot 120 pallets per uur. Zelfs A4 formaat behoort tot de mogelijkheden.

Waarom een etiketteeroplossing of print & apply?

  • Etiketteren op elke gewenste positie
  • Voor iedere branche een etiketteeroplossing
  • Pallets labelen met A5 SSCC labels
  • Inprinten en aanbrengen van etiketten met één machine
  • Totaalpakket: machines, etiketten, printlint en servicecontract
  • Altijd juiste informatie en productdeclaratie
  • Elk product de juiste uitstraling

Voor meer informatie over onze etiketteersystemen en print & apply systemen, neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.