De Koningh & Epson slaan handen ineen!

De Koningh is al jaren actief met zogeheten industriële desktopprinters. Met een ruim aanbod en jarenlange ervaring in industriële omgevingen is de doelstelling van De Koningh om een echt passende oplossing te bieden waar klanten blij van worden. Op dit moment levert De Koningh met deze reden al de volgende merken; Afinia, CAB, Novexx, SATO, Toshiba, Zebra en Valentin. Veel verschillende printers, met elk hun eigen specificaties, bieden altijd een passende oplossing voor ieder productieproces. Met trots is nu Epson met haar ColorWorks serie kleurenprinters aan dit rijtje toegevoegd. Epson heeft zich bewezen als solide partner. Dit in combinatie met de ervaring binnen De Koningh geloven wij dat wij beter machines kunnen plaatsen op plekken waar ze thuishoren.

Epson ColorWorks: Industriële kleurenlabelprinter voor de on-demand productie

Deze on-demand, digitale, vierkleuren labelprinters bieden nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die heel veel SKU’s moeten beheren in weinig tijd. Deze serie voldoet aan de behoeften van klanten met kleine tot middelgrote partijen in diverse sectoren zoals voedingsmiddelen, chemie, dranken, productie, etc. De modellen zijn ook verkrijgbaar met een peeler (Pe) of een automatische papiersnijder (Ae).

De kleine C4000-serie wordt speciaal geleverd in de kleur wit. Deze printer is uitermate geschikt voor ziekenhuizen, farmaceutische industrie en overige laboratoria waar een steriele omgeving gewenst is. Natuurlijk is deze veelzijdige kleine jongen voor veel meer doeleinden in te zetten.

Mediaflexibiliteit

Bij de ColoWorks serie profiteert u van een grote verscheidenheid aan nieuwe functies die zijn ontworpen om praktische en creatieve oplossingen te bieden. Praktisch gezien kunt u met deze serie ColorWorks labelprinters alles printen: van piepkleine labels voor flesjes voor medicatie tot grote duurzame labels die geschikt zijn voor chemische vaten. De versie met matzwarte inkt (voor zowel Pe- als Ae-modellen) biedt aan gebruikers ook meer afwerkingsflexibiliteit bij het afdrukken op getextureerd of gewoon papier.

Epson ColorWorks kleurenprinters: Uiterst gebruiksvriendelijk

Deze serie kleurenprinters van Epson is ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Alle bedieningsactiviteiten worden uitgevoerd vanaf de voorkant, waardoor u bedrijfsruimte bespaart. Vervanging van de papierrol is mogelijk vanaf de voor-, rechter- en linkerzijde. We hebben ook een aantal technische hulpmiddelen ontwikkeld voor het beheer, de configuratie en het onderhoud van de printers. Denk hierbij aan: webinterface- en printer fleet management, configuratie, onderhoud en toezicht op afstand.

Perfecte printkwaliteit met de Epson ColorWorks

Deze labelprinters bieden standaard hoogwaardige printresultaten. Het systeem print in vier kleuren met hoge resolutie. In combinatie met de kleurafstemmingsfuncties (ICC-profiel en afstemmingstool voor steunkleuren) levert dit indrukwekkende en opvallende on-demand kleurenetiketten op.

Eenvoudige integratie

Alle modellen in deze serie zijn eenvoudig te integreren. Directe ondersteuning voor SAP, ESC Label, Linux- en Mac-drivers. Geschikt voor ZPLII”.

Beschikbare modellen

 • C4000: labelbreedte van 25,4 mm tot 108 mm
 • C6000: labelbreedte van 25,4 mm tot 112 mm
 • C6500: labelbreedte van 25,4 mm tot 215,9 mm
 • C7500: labelbreedte van 25,4 mm tot 108 mm (high speed model)

Bekijk alle modellen

Belangrijkste kenmerken

 • Mediaflexibiliteit: Uitgebreide media-ondersteuning.
 • Diverse modellen met labelbreedtes van 25,4 mm tot 215,9 mm
 • Compact: Eenvoudig, onopvallend design met bedieningspaneel aan de voorzijde
 • Uitstekende betrouwbaarheid en duurzaamheid: PrecisionCore printkop voor consistente resultaten en een lange levensduur van de printer
 • Tijd en geld besparen: de etiketproductie stroomlijnen door uw kleurenetiketten on-demand af te drukken
 • Hoge snelheid en hoogwaardige printkwaliteit
 • Weinig onderhoud, verminderde uitvaltijd: Permanente onderhoudsvrije printkop
 • Eenvoudige integratie: Nieuwe ESC/Label-programmeertaal voor integratie met vrijwel elk besturingssysteem. Denk hierbij aan NiceLabel en BarTender oplossingen.
 • Versie met matzwarte inkt beschikbaar

Meer informatie over onze nieuwe Epson ColorWorks kleurenprinters? Neem contact op met onze product specialisten!