NIEUW: Linx 8940 Spectrum: Snel & betrouwbaar coderen met hoog contrast!

Onze nieuwe 8940 Spectrum kleinkarakter inkjetprinter van Linx brengt een revolutie teweeg op het gebied van printen met gepigmenteerde inkt. Deze nieuwe Spectrum biedt een hoog contrast bij het markeren van witte en lichtgekleurde inkten op oppervlakken zoals plastic kabels, geëxtrudeerde producten en gekleurd glas. Dit systeem is ideaal voor het coderen in veeleisende omgevingen met lijnsnelheden tot wel 10 meter per seconde. Met deze nieuwe printer haalt u uitstekende afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid in huis.

Betrouwbaar, duurzaam met minimaal onderhoud

De Spectrum heeft verlengde onderhoudsintervallen tot 8.000 uur of 12 maanden. Dit is twee keer langer dan de meeste andere gepigmenteerde printers, met een scala aan hard gepigmenteerde inkten. De printer is bovendien uitermate betrouwbaar en duurzaam. Hierdoor bespaart u kosten en voorkomt u vertragingen die ontstaan door onnodige stilstand van de productielijn en de daaruit voortvloeiende nabewerking of productverspilling.

Consistente, hoogwaardige afdrukken

Het PureFlow®-filtratiesysteem van de printer zorgt voor ondoorzichtige afdrukken en een schonere spuitmond. Zo heeft u altijd consistent afdrukken van hoge kwaliteit, op elk product. Dit terwijl u de printkop slechts wekelijks hoeft te reinigen, zeven keer minder vaak dan bij vergelijkbare printers. Een andere unieke eigenschap is het Spectrum Vortex®-systeem dat zwaar pigment dispergeert. De inkt wordt in de machine gemengd
om een dekkende inkt met een hoog contrast te garanderen vanaf het allereerste begin van het afdrukken.

Altijd betrouwbare opstart

De automatische reinigingsprocedure AutoFlush van Linx zorgt ten alle tijden voor een betrouwbare start, zelfs na een maand stilstand. U hoeft de printer niet door te spoelen. De printkop en de leidingen blijven dan ook schoon en droog. Samen met de robuuste gesealde printkoppen van Linx betekent dit voor u aanzienlijk minder handmatige ingrepen, of u de printer nu continu of met tussenpozen gebruikt. Ideaal voor de extrusie- en kabel- en dradenindustrie De Spectrum beschikt over geavanceerde functies die ideaal zijn voor toepassingen voor kabels en draden, zoals het live bewerken van berichten tijdens het printen, rollback detectie en nauwkeurige metermarkering. U heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan codes, symbolen, data, tijden, logo’s en afbeeldingen te printen op een reeks materialen met deze printer. Wanneer u zich in de extrusie-industrie bevindt, biedt deze printer bovendien de flexibiliteit die u nodig heeft.

Maximale uptime en efficiëntie

Dankzij de eenvoudigere gebruikersinterface kunt u elke Spectrum eenvoudig gebruiken in industriële omgevingen. Zo wordt de productie-uptime gemaximaliseerd. Met het Linx foutbestendige, knoeivrije cartridgesysteem zijn uw operators in staat de printer snel bij te vullen. Hiermee wordt het gebruik van verkeerde vloeistoffen voorkomen en kostbare reparaties en gevolgen voor de productie-efficiëntie vermeden.