Uw fourage producten altijd juist traceerbaar

De gezondheid en veiligheid van dieren staat altijd voorop. Of het nu gaat om koeien en paarden of huisdieren zoals konijnen en cavia’s. Al deze dieren maken veelvuldig gebruik van fourage producten zoals stro, hooi, ruwvoer, strooisels en aanverwante producten. Producenten en verpakkers van deze producten hebben dan ook een sleutelrol bij het waarborgen van de (voedsel)veiligheid. Om dit te kunnen garanderen moeten deze producten altijd worden voorzien van de juiste traceerbaarheid. Met onze industriële oplossingen op het gebied van coderen, etiketteren en inspecteren zijn uw fourage producten altijd te traceren.

De beste kwaliteit coderingen

Om uw fourage producten te kunnen traceren, worden deze voorzien van een batchcode of lotnummer. Onze solide codeer- en labelingsystemen brengen in lijn met de uiterste precisie en op hoge snelheid de beste coderingen of etiketteringen aan. Zodoende kunt u uw producten altijd identificeren. Het aanbrengen van deze coderingen is mogelijk met verschillende systemen. Met onze kleinkarakter en grootkarakter inkjetprinters wordt de informatie contactloos en op hoge snelheid op bewegende producten aangebracht. Wanneer de producten in dozen worden gedaan, zijn onze hoge resolutie inkjetprinters (dooscodeersystemen) de beste oplossing. Met hoge resolutie en op hoge snelheid wordt de codering aangebracht op uw (om)dozen. Ook voor onze folieprinters is deze codering geen probleem. Deze coderingen worden feilloos aangebracht op folies en flexibele verpakkingen. Onze lasersystemen zijn in staat om bijvoorbeeld op clips, die de verpakking sluiten, een onuitwisbare markering te printen. Voor het aanbrengen van (voorbedrukte) labels zijn onze etiketteersystemen ideaal. Wanneer u daarnaast extra (variabele) informatie op een etiket wenst, zijn onze Print & Apply systemen ideaal. Deze machines brengen de ingeprinte labels dan direct aan op uw producten.

Pallets etiketteren

Na productie worden uw fourage producten met meerdere tegelijk op een pallet gestapeld en in folie gewikkeld of voorzien van een waterbestendige stretchhoes. Voor verzending moet ook de pallet worden voorzien van de benodigde (traceerbaarheids)informatie met een SSCC label. Ons pallet etiketteersysteem voorziet een label van informatie en brengt vervolgens dit (A5) SSCC label aan op uw pallet. Zodoende is niet alleen uw product, maar ook uw pallet altijd te traceren.

Controle en inspectie van fourage producten

Als producent of verpakker van fourage producten kunt u naast de codering en/of etikettering om (voedsel)veiligheid te garanderen ook kiezen voor het controleren en inspecteren van uw producten. Onze controlewegers, metaaldetectie– en x-ray systemen zijn in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Onze systemen garanderen het beste resultaat.