De Koningh op de Empack is ongeëvenaard!

Dit jaar pakken wij op de Empack 5 & 6 april 2023 nog groter uit dan voorgaande edities. Wat houdt dit in het kort in? Onze stand is groter geworden; met nog meer diversiteit aan codeer-, etiketteer- en inspectiemachines, waarvan veruit de meeste in werking aan u worden getoond. Naast het zakelijke natuurlijk ook aandacht voor gezelligheid en uiteraard hun inmiddels bekende ‘live cooking’ door de masterchef.

Controle- en Inspectiesystemen

Ook dit jaar is een deel van de stand gewijd aan de productrange van FT System met haar controle- en inspectiemachines die alle concurrentie overstijgen. Zo kunt u het LDS700-IoT lekdetectiesysteem in werking zien en bewonderen. Dit is de aangewezen machine voor inspectie van onder MAP in flow- of dieptrek verpakte producten. Nu vlees steeds meer door de retail wordt verkocht in flowverpakkingen in plaats van schalen is deze machine erg interessant. De LDS700-IoT is de perfecte machine om microlekkages te detecteren in deze onder MAP in flowwrap verpakte vleessoorten. Op nagenoeg elk gebied van controle en inspectie zoals: X-ray, metaaldetectie, checkwegen, code- en label inspectie vindt u de laatste ontwikkelingen terug op de onze beursstand.

Desktop labelprinters

Op het gebied van kleurenprinters hebben wij ons gamma gecompleteerd met de Epson ColorWorks systemen. Naast de systemen van Afinia en de SwiftColor hebben we hiermee nu elke kleurenprinter techniek in eigen huis. Met dit gamma wordt vanaf nu elke applicatie ingevuld, van het printen van transparante labels tot de zwaarste BS5609 normering voor GHS kleurenlabels. Dit in alle breedtes en snelheden. Natuurlijk zijn onze softwarespecialisten ook aanwezig om applicaties te tonen en de mogelijkheden van hun Bartender en Nicelabel softwarepakketten met u door te nemen.

Codeersystemen

Maak dit jaar kennis met de Linx 8940 ultra high speed bij De Koningh. Deze kleinkarakter inkjet codeerprinter behoort tot de meest veelzijdige en snelste in zijn soort met weinig onderhoudskosten. Bekijk daarnaast onze inkjet printers om omdozen met hoge resolutie volledig te voorzien van variabele informatie. Ook tonen we op de beurs systemen die met UV drogende inkten geleverd kunnen worden. Hiermee behoren applicaties, die tot dusver niet met inkjet konden worden ingevuld zoals op folies, kunststoffen en gecoate dozen, vanaf nu wel tot de mogelijkheden.

Etiketteermachines

Wederom is er ook een groot aantal etiketteer- en print & apply machines te zien van Altech. We tonen u een full option front & back met rondom etiketteerlijn en een aantal print & apply systemen. Natuurlijk staat ook hun nieuwste Leich und Mehl prijs-weeg-etiketteersysteem ook weer op de stand.

Hierboven vindt u een kleine greep van wat wij u laten zien op de Empack, stand 1.C26. Onze productspecialisten laten u graag de systemen zien en staan open voor al uw vragen.

Registreer u hier gratis voor en breng onze stand een bezoekje!