Altech ALline: Grote flexibiliteit etiketteersystemen

Op zoek naar een etiketteersysteem voor cilindrische producten? De flexibiliteit van dit modulair opgebouwde systeem maakt etiketteren in verscheidene posities mogelijk. Door de standaard ALtech ALline in combinatie met een wraparound module te gebruiken, kunnen cilindrische producten rondom van een label worden voorzien. Op deze manier kunnen ook rechthoekige en elliptische producten geëtiketteerd worden.

ALtech ALline modellen

  • ALline C: De Alline C is gemaakt voor het aanbrengen van rondom etiketten voor vlakke of lichtvormige cilindrische producten.
  • ALline E: Etiketteren van voor en achterkant van producten in één enkele beweging. Toe te passen op elliptische en/of rechthoekige producten.
  • ALline 3-Roller: Met de ALline 3-roller voorziet u cilindrische producten van een etiket op de juiste verticale positionering van het product.
  • ALline Horizontal: De Alline Horizontal is er voor cilindrische producten die niet verticaal van een etiket kunnen worden voorzien omdat deze onstabiel zijn wanneer ze verticaal staan. Met de ALline Horizontal kunt u deze producten voorzien van een rondom etiket.
  • ALline Special: Etiketteren van verschillende zijde van vierkante, rechthoekige of zelfs speciaal gevormde producten.

Alle etiketten kunnen worden aangebracht op verschillende materialen zoals plastic, glas en metaal.

Product afstandsoplossingen

Om er voor te zorgen dat er de juiste afstand zit tussen de te etiketteren producten zijn er verschillende oplossingen om het etiketteerproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. De keuze van de afstandsoplossing is van cruciaal belang voor de machine doorvoer. De mogelijke product afstandsoplossingen zijn een gapping wiel, zijriem spacer, dubbele riem spacer, scrolldriver en pneumatische poort. Iedere afstandsoplossing is te hanteren op de ALtech ALline en biedt uitkomst voor een specifieke productgroep.

Componenten & non-stop configuratie

Alle ALtech ALline componenten bevinden zich binnen in de behuizing, wat bijdraagt aan een betere bescherming, een schoner ontwerp en het eenvoudig schoonmaken van het systeem. Wanneer hogere, variabele snelheden (tot 500 p/min) noodzakelijk zijn, bestaat er de mogelijkheid om gemotoriseerde afwikkelunits te monteren. In gevallen waar geen mogelijkheden bestaan om de productlijn stil te zetten, kan er gewerkt worden met een non-stop configuratie

Voordelen ALtech ALline

  • Hoge precisie etiketteren
  • Horizontaal en verticaal etiketteren
  • Etikettering mogelijk op iedere zijde

Wilt u weten of een ALtech ALline model geschikt is voor het etiketteren van uw product? Of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.