Mogelijkheden voor het coderen en etiketteren op glas

Wilt u coderen of etiketteren op glas? Middels diverse technologieën zoals inkjet codering, laser of etikettering kunnen uw producten in glazen flessen of potten een codering of etiket krijgen. Wij hebben al deze technologieën in huis en kunnen u dan ook perfect adviseren welke oplossing het beste bij uw product past. Naast de machines bieden wij ook supplies (zoals inkten en etiketten), service en het onderhoud aan.

Op glas coderen met inkjet

Onze Linx kleinkarakter inkjet machines zijn onder andere in staat teksten, barcodes en THT-data te coderen op glas (zoals glazen flessen of potten). Met behulp van onze hoogwaardige kwaliteit inkten worden de coderingen op glas perfect, in welke branche u zich ook bevindt en onder iedere productieomstandigheden.

Laseren op glas

Wenst u liever een onuitwisbare bedrukking op uw glazen potten en flessen? Dan kunt u het beste gebruik maken van lasercoderen. Onze Solaris lasersystemen zorgen voor een betrouwbare, scherpe en permanente bedrukking op glas. Onze lasersystemen kunnen bovendien in iedere richting op glas coderen.

Etiketteren op glas

Het aanbrengen van een etiket op glazen flessen of potten kan met behulp van diverse etiketteersystemen. Wij hebben diverse hoogwaardige etiketteermachines van merken zoals ALtech, Germark en Gernep in ons assortiment waarmee uw etiketten perfect kunnen worden aangebracht op uw glazen verpakkingen. Het nauwkeurig labelen op glas op hoge snelheden is geen probleem voor deze systemen. U kunt niet alleen gebruik maken van voorbedrukte etiketten, maar transparante etiketten is ook een optie. Bij deze laatste optie is het etiket nauwelijks zichtbaar en blijft een groot gedeelte van de inhoud van de fles of pot zichtbaar.

Bent u op zoek naar een oplossing voor het coderen en etiketteren op glas? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en welke oplossing(en) het beste bij uw product past.