Laseren of coderen op metaal

Heeft u metalen producten die voorzien moeten worden van een (traceability)codering? De meest gebruikte technologieën om dit te realiseren zijn inkjet codering, lasercoderen en etiketteren. Onze kleinkarakter inkjet printers, lasersystemen en etiketteermachines zijn uitermate geschikt om op metaal te coderen of er een etiket op aan te brengen. Met onze machines wordt de variabele informatie of etiketten op de hoogste snelheid aangebracht. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Op machine-onderdelen of blikken printen

Onder andere in de automotive branche, in de luchtvaart en in de voeding wordt er veel op metalen producten/onderdelen gecodeerd. U kunt hierbij denken aan machines-onderdelen en onder andere blikken. Onze machines lenen zich hier uitstekend voor en kunnen op elke zijde een code realiseren of etiket aanbrengen.

Met inkjet printen / coderen op metaal

Onze continue inkjetprinters van Linx zijn uitermate geschikt om metalen producten te voorzien van een duidelijke traceability code. Deze printers in combinatie met onze speciale (sneldrogende) inkten zorgen voor de beste kwaliteit en duurzaamheid van de codeerboodschap op uw metalen product of verpakking. Ook blikken coderen met een van onze kleinkarakter inkjet printers geeft de beste resultaten.

Onuitwisbaar laseren / coderen op metaal producten

Lasercoderen leent zich er goed voor om te coderen op metaal. De code wordt er als het ware ingebrand waardoor deze onuitwisbaar is en dus te allen tijde leesbaar.

Op metaal of blikken labelen

Onze etiketteersystemen kunnen uitstekend op hoge snelheid rondom etiketteren op metalen producten en verpakkingen. De machines van ALtech, Germark en Gernep bieden hiervoor de oplossing. Of de etiketten nog ingeprint moeten worden voordat ze worden aangebracht of het voorbedrukte etiketten zijn, onze machines kunnen dit realiseren.

Bent u op zoek naar een codeeroplossing voor uw metaal producten? Neemt u dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing.