Coderen op folieverpakkingen

Wilt u uw folie verpakkingen voorzien van een codering? Folieverpakkingen worden veelal gebruikt in de voedingsindustrie om onder andere zoetwaren en hartige snacks in te verpakken. Middels onze folieprinters (ook wel TTO: Thermal Transfer Overprinters genoemd) en continue inkjet printers kunnen coderingen op flexibele verpakkingen (zoals bijvoorbeeld vlakfolie of buisfolie coderen) perfect worden aangebracht. Op de hoogste snelheid en in alle richtingen kan er geprint worden. Onze deskundige en ervaren specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Flexibel printen op flexibele verpakkingen met folieprinters

Onze folieprinters van Valentin en Linx kunnen uw folieverpakkingen zowel statisch als dynamisch coderen op hoge snelheid. Bovendien kunnen teksten, codes of afbeeldingen met deze folieprinters in de door u gewenste richting printen. De thermal transfer printers kunnen daarnaast goed geïntegreerd worden in horizontale en verticale verpakkingsmachines. De printlinten die de folieprinters gebruiken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Dit om een zo goed mogelijk contrast en dus leesbaarheid van de codering te realiseren.

Op folie coderen met de Eidos Coditherm 4

Met onze Eidos Coditherm 4 machine kan rechtstreeks afgedrukt worden op objecten, zowel op poreus materiaal als onregelmatige oppervlakken aan de productie- of verpakkingslijn. Deze duidelijke bedrukking is tot 600dpi resolutie kwaliteit en dit biedt de mogelijkheid om zeer kleine barcodes, 2D matrix codes, QR codes, bedrijfslogo’s en tekst af te drukken.

Inkjet printers flexibel inzetbaar voor coderen op folie

De continue inkjet printers van Linx zijn in staat een goede codering te printen op folieverpakkingen. De variabele informatie wordt door de inkjet printer contactloos en op hoge snelheid aangebracht. Op hoge snelheid wordt de variabele informatie op de folie aangebracht. De continue inkjet printers kunnen een print aanbrengen zowel voor- als nadat de folie zijn vorm krijgt, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn in productie- en verpakkingslijnen.

Heeft u interesse in de machines voor het coderen en etiketteren op folie verpakkingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.