Dooscoderen met een Matthews dozenprinter?

Uiteraard moeten ook verpakkingen en omdozen worden voorzien van coderingen. Met een dozenprinter van Matthews kunt u eenvoudig grote hoeveelheden tekst, zoals logistieke informatie, THT data, logo’s of barcodes dooscoderen op poreuze of op niet-poreuze materialen.

Print op alle soorten dozen

Een dozenprinter is een goed alternatief voor etiketten en voorbedrukte dozen. Allereerst wordt exact geprint wat er nodig is, zonder verspilling. Daarnaast scheelt het een hoop magazijnruimte, want meerdere etiketformaten en allerlei voorbedrukte dozen op voorraad houden is niet meer nodig.

Matthews V-Serie: Ontworpen voor extreem zware industriële omgevingen

De lage resolutie inkjet printer voor het printen van groot karakter teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen op allerlei producten en verpakkingen. Met een robuuste printkop voor zorgeloos codeergemak. Gemakkelijk te stapelen voor het coderen van grote oppervlakken.

Matthews L-Serie: Hoge resolutie cartridge dozenprinter

Maakt printafdrukken van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het duurzame ontwerp is bijzonder geschikt voor de zware industrie. Bovendien gaat het omwisselen van inkt in een handomdraai door het vastklikken van een nieuw inktpatroon. Coderen was nog nooit zo simpel!

Matthews VIAPack: Compleet en compact systeem

Matthews VIAPack is een compleet cartridge printsysteem die in hoge resolutie met ongekende snelheid variabele gegevens, teksten en afbeeldingen aanbrengt. Dit complete en compacte systeem bevat alles wat u nodig heeft om in enkele minuten te starten met dooscoderen.

Matthews T-Serie: Scherpe afdrukken in hoge resolutie

Uw product of verpakking kan worden geprint met een unieke werpafstand tot 100 millimeter zonder verlies van printkwaliteit. Het is zelfs mogelijk om in één boodschap de grijswaarde per object te bepalen. Bijvoorbeeld de barcode in hoog contrast en teksten in een grijzere kleur. Dit bespaart veel inktkosten.

MPERIA: Universeel automatiseringsplatform

Met MPERIA® beheert u alle instellingen en berichten van één printer tot en met diverse codeerlijnen of zelfs meerdere locaties. Uiteraard geschikt voor alle systemen van Matthews, maar ook te koppelen met andere kleinkarakter inkjets, lasers, folieprinters, desktop printers en print & apply. Vanaf één controller beheert, maakt en stuurt u simpel en snel printopdrachten naar de printsystemen van uw product, omdoos en pallet.