Matthews Marking Systems | Inkjet printers van wereldklasse

Matthews Marking Systems is de marktleider op het gebied van industriële drop on demand (DOD) inkjet printers in de wereld. Vooral gerenommeerd om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van haar systemen in zware industrieën, zoals: hout, beton, kunststof, staal en bulk. Voor de verdere groei in Nederland is gekozen voor De Koningh Coding & Labeling als exclusieve distributeur van haar machines, inkten en onderdelen.

‘Wij waren op zoek naar een professionele partij die met 24/7 dienstverlening onze eindgebruikers kan ondersteunen.’, aldus Thomas Ferenczy, Sales Directeur Matthews Marking Systems.

Inkjet printers ontworpen voor de zware industrie

Producten en verpakkingen worden in productie altijd voorzien van extra informatie. Denk hierbij aan productgegevens, logistieke data, barcodes, logo’s of afbeeldingen. Om deze variabele informatie op ieder product of verpakking te krijgen maken producenten gebruik van een codeersysteem of etiketteermachine. In zware industriële omgevingen gaat dit veelal om een grootkarakter DOD inkjet printer of hoge resolutie inkjet printer. Deze systemen van Matthews zijn specifiek ontwikkeld voor de zware industrie. Dat vraagt om onverwoestbare printkoppen en duurzame machines die tegen een stootje kunnen. Juist de aspecten waar de inkjet printers van Matthews in uitblinken.

Matthews V-Serie: Ontworpen voor extreem zware industriële omgevingen

De lage resolutie inkjet printer voor het printen van groot karakter teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen op allerlei producten en verpakkingen. Met een robuuste printkop voor zorgeloos codeergemak. Gemakkelijk te stapelen voor het coderen van grote oppervlakken.

Matthews L-Serie: Hoge resolutie cartridge printer

Maakt printafdrukken van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het duurzame ontwerp is bijzonder geschikt voor de zware industrie. Bovendien gaat het omwisselen van inkt in een handomdraai door het vastklikken van een nieuw inktpatroon. Coderen was nog nooit zo simpel!

Matthews T-Serie: Scherpe afdrukken in hoge resolutie

Uw product of verpakking kan worden geprint met een unieke werpafstand tot 100 millimeter zonder verlies van printkwaliteit. Het is zelfs mogelijk om in één boodschap de grijswaarde per object te bepalen. Bijvoorbeeld de barcode in hoog contrast en teksten in een grijzere kleur. Dit bespaart veel inktkosten.

MPERIA: Universeel automatiseringsplatform

Met MPERIA® beheert u alle instellingen en berichten van één printer tot en met diverse codeerlijnen of zelfs meerdere locaties. Uiteraard geschikt voor alle systemen van Matthews, maar ook te koppelen met andere kleinkarakter inkjets, lasers, folieprinters, desktop printers en print & apply. Vanaf één controller beheert, maakt en stuurt u simpel en snel printopdrachten naar de printsystemen van uw product, omdoos en pallet.

Voor meer informatie over onze nieuwe inkjet printers van Matthews in zware omgevingen, neem contact met ons op. Onze productspecialisten adviseren u graag.