Matthews Marking Systems | Inkjet printers van wereldklasse

Maak kennis met de inkjet printers van Matthews Marking Systems. Een A-merk van wereldklasse met meer dan 160 jaar ervaring in coderen en markeren. Met robuuste inkjet printers die speciaal zijn ontworpen voor zware industriële omgevingen, zoals: hout, beton, staal, bulk en nog veel meer! 

Matthews V-Serie: Ontworpen voor extreem zware industriële omgevingen

De lage resolutie inkjet printer voor het printen van groot karakter teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen op allerlei producten en verpakkingen. Met een robuuste printkop voor zorgeloos codeergemak. Gemakkelijk te stapelen voor het coderen van grote oppervlakken.

Matthews L-Serie: Hoge resolutie cartridge printer

Maakt printafdrukken van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het duurzame ontwerp is bijzonder geschikt voor de zware industrie. Bovendien gaat het omwisselen van inkt in een handomdraai door het vastklikken van een nieuw inktpatroon. Coderen was nog nooit zo simpel!

Matthews T-Serie: Scherpe afdrukken in hoge resolutie

Uw product of verpakking kan worden geprint met een unieke werpafstand tot 100 millimeter zonder verlies van printkwaliteit. Het is zelfs mogelijk om in één boodschap de grijswaarde per object te bepalen. Bijvoorbeeld de barcode in hoog contrast en teksten in een grijzere kleur. Dit bespaart veel inktkosten.

MPERIA: Universeel automatiseringsplatform

Met MPERIA® beheert u alle instellingen en berichten van één printer tot en met diverse codeerlijnen of zelfs meerdere locaties. Uiteraard geschikt voor alle systemen van Matthews, maar ook te koppelen met andere kleinkarakter inkjets, lasers, folieprinters, desktop printers en print & apply. Vanaf één controller beheert, maakt en stuurt u simpel en snel printopdrachten naar de printsystemen van uw product, omdoos en pallet.

Voor meer informatie over onze nieuwe inkjet printers van Matthews in zware omgevingen, neem contact met ons op. Onze productspecialisten adviseren u graag.