Verzorgingsproducten coderen, etiketteren en inspecteren

In de cosmetica zijn productverpakkingen echte kunstwerken. Over alle aspecten is nagedacht qua verpakkingssoort, formaat en design. Alles is er op gericht om consumenten te verleiden juist uw producten te kiezen. Dan moet de codering of het etiket ook volledig geïntegreerd zijn in het ontwerp. Onze machines realiseren prachtige afdrukken die passen bij uw gewenste uitstraling.

Oplossingen voor iedere verpakkingssoort

Vrijwel alle verpakkingssoorten worden gebruikt bij beauty en verzorgingsproducten. Cosmetica artikelen zijn verpakt in glas, kunststof, folie, metaal en nog veel meer. Dan is het goed om te weten dat wij voor alle applicaties de juiste technologie in huis hebben. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij alle soorten verpakkingen al wel eens voorzien van een codering of etiket.

Merkbescherming in de cosmetica

Vooral cosmetica producten lopen een groot risico om nagemaakt te worden. Populaire geurtjes, lotions en make-up hebben moeite om het originele artikel te waarborgen. Wij beschikken over diverse oplossingen om speciale coderingen toe te voegen aan uw product. Dat kan gaan om een onopvallend echtheidskenmerk, unieke identificatie of kleine QR-code. Ook UV coderingen en RFID labels behoren tot de mogelijkheden.

Productveiligheid van cosmetica met controle & inspectie

Onze Pen-Tec controlewegers, metaaldetectie- en X-ray systemen zijn in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. In de cosmetica is productveiligheid extreem belangrijk voor de bescherming van een merk. Producenten kunnen tegenwoordig dan ook niet meer zonder nauwkeurige controle & inspectiesystemen. Vaak is het zelfs een harde eis van hun klanten die continue bewaking van productieprocessen verplichten.

Uw voordelen op een rij

  • Juiste codering en labels bij uw productdesign
  • Voor alle verpakkingssoorten een passende oplossing
  • Diverse opties voor merkbescherming