Vlees en gevogelte coderen, etiketteren en inspecteren

In de vlees- en gevogeltebranche moeten verpakkingen altijd worden voorzien van duidelijke en complete informatie. Kies daarom, net als vele andere bedrijven in de deze sector, voor onze codeer- en etiketteermachines. Ook wanneer u codeert onder extreme omstandigheden. Met onze bewezen resultaten in de vleesindustrie en gevogeltebranche hebben wij een oplossing voor iedere uitdaging.

Op de hoogste snelheid in de vleesindustrie coderen

Met onze codeersystemen kunnen verpakkingen in de vleesindustrie op de hoogste snelheid in de meest extreme productieomgevingen worden voorzien van een codering. Dit kunnen teksten, barcodes, THT-data, logo’s, afbeeldingen of bijvoorbeeld batchinformatie zijn.

Voor iedere etiketteeruitdaging een oplossing

In de vleesindustrie en gevogeltebranche is voor iedere verpakking is een etiketteeroplossing mogelijk. Zelfs in productieruimtes waar het erg vochtig en het lastig is een etiket goed te laten hechten, kunnen onze systemen met speciale belijmingen uitstekend etiketten aanbrengen.

E-weging van uw vleesverpakkingen

Wilt u uw verpakkingen afvullen met e-weging? U mag dan afvullen met een gemiddeld gewicht en niet volgens het minimum principe. Dit betekent efficiënter produceren en u heeft aanmerkelijk minder uitstoot.

De voordelen in de vleesindustrie op een rij:

  • Altijd een duidelijke en complete informatie op uw vleesverpakking
  • Een codering op de hoogste snelheid
  • Uitstekende hechting van het etiket op uw verpakking
  • E-weging is mogelijk met onze oplossingen

Wij hebben machines in ons assortiment die uitermate geschikt zijn voor bovenstaande codeeruitdagingen. Wilt u hierover meer informatie? Neem contact op met onze specialisten. Zij kunnen u perfect adviseren welke specifieke oplossing het beste bij u past.