In de logistiek foutloos & efficiënt coderen en etiketteren

In de huidige maatschappij moeten bedrijven ten alle tijden hun producten na verzending kunnen traceren. Een juiste én complete codering of etiket op uw verpakkingen, zoals een batch- en/of barcode, is dan ook uitermate belangrijk. Onze codeer- en etiketteermachines en desktop printers kunnen dit perfect realiseren. Ook de bijbehorende verbruiksartikelen zoals, inkten en etiketten kunnen wij u bieden. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Verzenddozen voorzien van inkjetcodering

Wanneer u logistieke verpakkingen zoals dozen wilt verzenden, zijn onze hoge resolutie inkjet systemen perfect. Onze machines kunnen de dozen op de hoogste printsnelheid voorzien van een duidelijke inkjet codering. Iedere informatie zoals teksten, barcodes, THT-data, logo’s, afbeeldingen en batchinformatie kunnen duidelijk leesbaar op dozen in de logistiek worden aangebracht.

Een (verzend)etiket op uw dozen in de logistiek

Met name DHL- en DPD labels worden gebruikt voor het aanduiden van de logistieke informatie voor het versturen van uw producten en/of verpakkingen. Het verzend- en ontvangstadres en een duidelijke barcode zijn hierop van belang. Het verzendproces wordt hiermee perfect geregistreerd. Wanneer u etiketten automatisch wil laten aanbrengen, dan kunnen onze etiketteer– of print & apply systemen dit realiseren. Op hoge snelheid en boven, onder of aan de zijkant van uw dozen kunnen deze moeiteloos worden aangebracht met iedere informatie die u wenst. Wanneer u de (verzend)etiketten handmatig wilt aanbrengen op de dozen/verpakkingen, zijn onze desktop printers de juiste oplossing.

Onbeperkte (verzend)informatie op uw pallets aanbrengen

Als u hele pallets wilt verzenden, moeten ook deze worden voorzien van de juiste verzendinformatie. Onze palletlabelaar is in staat om A5 formaat SSCC labels te printen en deze direct aan te brengen op twee zijden van een pallet in navolging van de EAN 128 norm. Deze labels kunnen op allerlei soorten ondergronden worden aangebracht; zoals hol, bol, vlak, glad of reliëf. De te printen informatie op een label is onbeperkt.

Waarom onze systemen om uw logistiek producten/verpakkingen te verzenden?

  • Op hoge snelheid de juiste verzendinformatie op uw producten
  • Onze oplossingen zijn geschikt voor iedere ondergrond
  • Onbeperkte verzendinformatie op uw verpakkingen
  • Pallet etiketteren met A5 SSCC labels

Bevindt u zich in de logistieke branche en wilt u meer informatie wenst over onze logistieke oplossingen? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij adviseren u graag.