Voedingssupplementen coderen, etiketteren en controleren

Persoonlijke gezondheid is steeds belangrijker geworden. Iedereen probeert meer te bewegen en ook op voeding wordt vaker gelet. Voedingssupplementen zijn daarbij een vitaal onderdeel van een gezondere levensstijl. Dat blijkt ook wel uit de cijfers, want meer en meer consumenten raken overtuigd van de voordelen. De extra vitamines en mineralen helpen bij een betere concentratie, sportprestatie en weerbaarheid. Producenten van voedingssupplementen staan voor de uitdaging om alles veilig, snel en foutloos te produceren. Met alle verpakkingssoorten en diverse afnemers vraagt dat om veel flexibiliteit. Met onze industriële oplossingen op het gebied van coderen, etiketteren en inspecteren is dat zeker het geval. 

Voedingssupplementen betrouwbaar coderen en etiketteren

De informatie op de verpakkingen van uw voedingssupplementen, zoals: potjes, flesjes, doosjes, tubes, sachets en blisters moet altijd leesbaar en traceerbaar zijn. In veel gevallen gaat dat om de houdbaarheidsdatum, productinhoud, batchnummer en logistieke informatie. Onze duurzame en solide machines zorgen voor de meest betrouwbare codering en etikettering van de beste kwaliteit. Hiermee voldoet u aan de nieuwste wet- en regelgeving, want sommige voedingssupplementen zijn geregistreerd als medicijnen en dan is serialisatie zelfs noodzakelijk.

Altijd het juiste gewicht

Om te controleren of uw productverpakkingen de juiste hoeveelheid supplementen bevatten, is het mogelijk om controlewegers te integreren in uw productielijn. Op hoge snelheid controleren onze controleweegsystemen continu van elk product het gewicht. Bij een gewicht boven of onder de ingestelde marge, wordt het product uitgeworpen. Zodoende kunt u altijd efficiënt produceren en verpakken.

Potjes met voedingssupplementen labelen

Voorkomen menselijke fouten met onze software

Foutloos en efficiënt produceren is natuurlijk het doel van iedere producent. Zeker bij de productie van voedingssupplementen is er sprake van veel productwissels. Een foutieve code of verkeerd etiket op uw productverpakking ligt dan al snel op de loer. Voorkom menselijke fouten met onze betrouwbare software. Uw gehele productieproces is centraal aan te sturen en alle systemen zijn met elkaar gekoppeld. Kies ook voor de beste software om uw productie te automatiseren.

Oplossingen om voedingssupplementen te coderen, etiketteren en controleren