De beste codering op uw betonproducten

Betonproducten moeten te allen tijde worden voorzien van de juiste codering. Denk hierbij aan informatie als klantdata, productiegegevens, maatvoeringen, keurmerken en logo’s. Echter, producenten in de betonindustrie hebben vaak te maken met stoffige en extreme productie-omgevingen. Dus niet alleen de codering, maar ook de codeerprinters moeten duurzaam zijn. Onze industriële printers zijn robuust en uitermate betrouwbaar en kunnen een codering op beton uitstekend aanbrengen.

Solide printers met een duurzame codering op beton

Onze industriële printers zijn specifiek ontworpen om in stoffige en de meest veeleisende productieomstandigheden de beste codering op beton te kunnen printen. Vandaar dat deze solide systemen de coderingen in de betonindustrie kunnen printen met de beste kwaliteit zodat deze langdurig zichtbaar zijn.

Gebruik van UV inkten in de betonindustrie

Het gebruik van de juiste inkt voor het coderen is van essentieel belang. Omdat beton vaak langdurig aan vocht en zonlicht wordt blootgesteld, kunnen hiervoor het beste UV vaste inkten gebruikt worden met extra pigment of kleurstof. Zo blijft de kleurechtheid en de hechting van de codering voor een lange periode duidelijk zichtbaar. Wij kunnen u adviseren welke inkt het beste is voor uw codering.

Groot contrast

Bij het coderen in de betonindustrie worden vaak inkten gebruikt die zorgen voor een hoog contrast, zodat de codering op uw (beton)ondergrond de beste leesbaarheid geeft. U kunt voor alle mogelijke en kleuren inkten bij ons terecht.

Uw voordelen van een codering op beton op een rij:

  • Robuuste en betrouwbare industriële printers
  • Duurzame duidelijke coderingen
  • Gebruik van de juiste (UV) inkten in de betonindustrie
  • Met hoog contrast blijft de codering duidelijk leesbaar

Wilt u meer informatie over het coderen van uw betonproducten of wilt u meer weten over het gebruik van de juiste inkt bij deze producten? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag welke oplossing het beste bij uw producten past.