Coderen en etiketteren op potten

Verpakt u uw producten in potten? Dan moeten deze ongetwijfeld worden voorzien van een codering of etiket. Onze codeer- en etiketteersystemen realiseren op perfecte wijze het coderen of etiketteren op potten. Of uw potten nu lang en smal zijn of klein en breed, onze machines brengen op hoge snelheid de juiste coderingen of labels aan op uw potten. Onze specialisten adviseren graag wat voor uw producten in uw productie-omgeving de beste codeer- of etiketteeroplossing is.

Optimaal coderen op uw potten

Veelal worden glazen potten rechtstreeks voorzien van een juiste codering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een THT-datum, batchcode, traceerbaarheid of andere teksten. Deze coderingen kunnen worden gerealiseerd met verschillende soorten printers, zoals kleinkarakter inkjet printers en lasercodeersystemen. De kleinkarakter inkjet systemen printen op hoge snelheid in lijn op bewegende producten. Op deze manier worden uw potten contactloos voorzien van een print. Deze printers zijn in staat op iedere zijde van producten en verpakkingen te printen. En zijn gemakkelijk te bedienen en in te stellen, zodat de printer direct in gebruik kan worden genomen. Ook zijn onze lasercodeersystemen uitermate geschikt voor het rechtstreeks coderen op uw potten. Deze systemen laseren met uiterste precisie op hoge snelheid een codering op uw potten. Onze lasersystemen coderen in elke richting, dus ook haaks op de transportrichting. U heeft bovendien geen verbruiksmaterialen nodig.

Plantenpaspoort printen op (plant)potten

Wanneer u zich bevindt in de tuinbouw industrie en u (plant)potten moet voorzien van het plantenpaspoort, dan is onze Linx 89PP kleinkarakter inkjet printer uitermate geschikt. Deze printer is speciaal ontwikkeld voor het printen van een plantenpaspoort op een pot en brengt de print contactloos op hoge snelheid aan. Deze machine wordt aan uw productielijn gemonteerd en is daarmee volledig geïntegreerd in uw productieproces. U heeft geen voorbedrukte plantpotjes meer nodig en complete controle over uw printproces.

Een etiket aanbrengen op potten

Wanneer u de potten wilt voorzien van een etiket, dan is dit ook mogelijk. Onze etiketteersystemen zijn hiervoor uitermate geschikt. Op hogel snelheid in lijn worden etiketten van alle soorten en maten op de meest uiteenlopende posities nauwkeurig aangebracht op uw potten. Het is ook mogelijk om een voorbedrukt etiket in te printen met informatie, als bijvoorbeeld een THT-datum of batchcode, alvorens deze wordt aangebracht op de pot. Onze print & apply systemen realiseren zijn hiervoor het meest geschikt.

Wat uw wensen ook zijn voor het aanbrengen van een codering of etiket op uw pot, alles is mogelijk. Wij adviseren u hier graag over. Waanneer u meer informatie over onz systemen wilt, neem dan contact met ons op.