Altijd de juiste informatie op uw drankkarton

Wilt u coderen op drankkartons van Tetrapak of Elopak? Diverse kleinkarakter inkjet systemen in ons assortiment zijn hier uitermate geschikt voor. Deze systemen zorgen voor de juiste coderingen met de beste kwaliteit, zodat deze verpakkingen ten alle tijde goed traceerbaar zijn. Op hoge snelheid worden in lijn met uiterste precisie uw bewegende drankkartons voorzien van informatie.

Coderen op drankkartons met kleinkarakter inkjet

Of u nu drankkartons heeft van bijvoorbeeld Tetrapak of Elopak, onze kleinkarakter inkjet printers van Linx zijn ideaal om op hoge snelheid op bewegende drankkartons in lijn (dynamische) coderingen aan te brengen. Tijdens het coderen wordt geen contact gemaakt met het te printen oppervlak. De variabele informatie kan op iedere zijde van de drankkartons worden aangebracht, waar u maar wenst. De inkjet printers van Linx zijn eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te integreren in uw productielijn. Dit zorgt ervoor dat u snel kunt beginnen met coderen.  Informatie kan bovendien direct worden aangepast via de printer of centrale aansturing met een van onze softwarepakketten. Deze systemen in combinatie met onze inkten en solvents zorgen voor de beste kwaliteit coderingen.

Voor meer informatie over het coderen op Tetrapakken, of Elopakken, neem dan contact op met onze product specialisten. Zij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw toepassing.