Etiketteren en coderen op hout

Wilt u een codering of een etiket aanbrengen op een houten ondergrond? Onze lage resolutie inkjets zijn hier uitermate geschikt voor. Zelfs als de productieruimte waar gecodeerd wordt erg stoffig is. Onze ervaren specialisten kunnen u hierover adviseren.

Coderen op hout

Middels verschillende technologieën kunt u coderen op hout. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een inkjetcodering of lasertechnologie. Bij een inkjet codering wordt variabele informatie contactloos aangebracht op hout. Met diverse soorten en kleuren inkten kan geprint worden. Op hout laseren is ook een mogelijkheid. Wanneer u een parmanente codering wenst is dit ideaal.

Etiketten automatisch of handmatig aanbrengen op hout

Wilt u hout voorzien van een etiket? Binnen ons assortiment hebben wij speciale etiketten die uitermate geschikt zijn voor gebruik op hout. Onze etiketteersystemen kunnen deze etiketten uitstekend op hout aanbrengen. U kunt er ook voor kiezen (met name bij lage oplagen) de gewenste etiketten gemakkelijk en snel te printen met een van onze desktop printers en breng ze handmatig aan. Wilt u ze liever automatisch aanbrengen, dan kunt u gebruik maken van één van onze etiketteersystemen.

Codeert u op een houten ondergrond of wilt u dit gaan doen en wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige specialisten adviseren u graag.