Coderen en etiketteren op alle vormen en soorten flessen

Bottelt u producten? Dan moeten de flessen ongetwijfeld ook worden voorzien van informatie zoals THT, traceerbaarheid, logo, barcode of andere teksten of afbeeldingen. Coderingen kunnen rechtstreeks of middels een etiket worden aangebracht. Ondanks dat de grootte, vorm en materialen van de gebruikte flessen kan variëren, is coderen en etiketteren op flessen voor onze codeer- en etiketteermachines geen probleem.

Coderen op flessen

Wanneer u kiest voor het rechtstreeks aanbrengen van een codering of uw flessen, is dit mogelijk met verschillende technologieën. Enerzijds zijn onze kleinkarakter inkjet printers hier uitermate geschikt voor. Op hoge snelheid worden de flessen in lijn voorzien van informatie. De informatie wordt contactloos op bewegende producten aangebracht. Anderzijds is het een optie om rechtstreeks te coderen op flessen met onze lasersystemen. Met uiterste precisie brengen onze lasers een scherpe, permanente codering aan. Deze codering kan worden aangebracht in iedere richting op de fles.

Etiketten aanbrengen op flessen

Op alle flessen, ongeacht hoe groot ze zijn of welke vorm ze hebben, is het mogelijk een etiket aan te brengen. Dit kan met diverse etiketteersystemen die in lijn uw producten voorzien van het etiket. Zo labelen onze machines front-back (tweezijdig), rondom, onder-boven, hoek, C-labeling en tamper evident. Wanneer u op het etiket nog de laatste benodigde tekst wilt inprinten, alvorens deze wordt aangebracht op de fles, kunnen onze hoogwaardige print & apply systemen dit realiseren.

Bent u op zoek naar een oplossing voor het coderen en etiketteren op flessen, neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en welke oplossing(en) het beste bij uw product past.