Coderen en etiketteren op zakjes

Verpakt u uw producten in zakjes? Ook deze verpakkingen moeten worden voorzien van nauwkeurige en duurzame coderingen zoals bijvoorbeeld batchcodes, THT of andere teksten. Enerzijds kunnen onze codeersystemen rechtstreeks op de zakjes coderen. Anderzijds is het mogelijk (ingeprinte) etiketten aan te brengen op zakjes. Onze machines kunnen dit perfect voor u realiseren. Op hoge snelheid in lijn de beste coderingen op uw zakjes.

Coderen op zakjes met klein karakter inkjet

Om rechtstreeks te printen op zakjes kunnen verschillende technologieën gebruikt worden. Onze kleinkarakter inkjet printers coderen op hele hoge snelheid in uw lijn op bewegende producten. Ze zijn gemakkelijk te integreren in uw lijn. Ook extreme productie-omgevingen zijn geen probleem voor deze machines.

Lasercoderen op zakjes

Een andere manier om zakjes te voorzien van een codering, is lasercoderen. Een lasercodeersysteem brengt altijd een permanente codering aan, die uiterst nauwkeurig en precies is. Deze systemen zijn duurzaam en supersnel. Ze behoeven weinig onderhoud en verbruiksmaterialen zijn niet nodig.

Met TTO coderen op zakjes

Foliecoderen, ook wel TTO genoemd, is een goede manier om zakjes (flexibele verpakkingen) te voorzien van een codering. Onze TTO printers kunnen zowel intermitterend als dynamisch de beste coderingen aanbrengen. Zeker in combinatie met onze printlinten kiest u voor de beste oplossing. Onze folieprinters zijn bovendien simpel te integreren in horizontale- en verticale verpakkingsmachines, alsmede dieptrekmachines.

Zakjes labelen

Ook is het mogelijk om op zakjes een etiket aan te brengen. Voor het aanbrengen van een voorbedrukt etiket zijn onze etiketteersystemen de beste oplossing. Wanneer u informatie wilt inprinten op het (voorbedrukte) etiket en deze direct wilt aanbrengen op de zakjes, dan zijn onze print & apply systemen het meest geschikt. Al onze systemen plaatsen op iedere geweste positie nauwkeurig het etiket.

Wanneer u meer informatie wilt over het coderen op zakjes, neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag welke oplossing het beste bij u past.