Op hoge snelheid uiterst nauwkeurig labelen op pallets

Wanneer u wilt labelen op pallets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze palletlabelaar, de ALtech Alcode P, is in staat om A5 formaat SSCC etiketten te printen en deze aan te brengen op een of meerdere zijden van een pallet in navolging van de EAN 128 norm. Met de hoogste snelheid brengt de Alcode P de etiketten uiterst nauwkeurig aan op uw pallets. Onze product specialisten helpen u hier graag bij.

Aanbrengen van etiketten op alle ondergronden

Onze palletetiketteerder of -labelaar is in staat labels op allerlei soorten ondergronden aan te brengen. Denkt u hierbij aan een holle, bolle, vlakke, gladde of reliëf ondergrond. De te printen informatie op een label is onbeperkt. Onze ALTech Alcode P labelaar staat bekend om haar betrouwbaarheid, gebruiksgemak en flexibiliteit. Met hoge kwaliteit en een snelheid tot 120 pallets per uur worden de labels ingeprint en uiterst nauwkeurig aangebracht op de pallets.

Labelen op pallets middels EAN 128 norm / GS1

Het ALcode P systeem voorziet een label eerst van de benodigde informatie en brengt dit (A5) SSCC label vervolgens direct aan op de pallet. Het aanbrengen kan op één, twee of zelfs drie aangrenzende zijden. Dit overeenkomstig de EAN 128 norm (GS1).

Wilt u meer weten over het (inprinten van een etiket en) labelen op pallets, neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.